.prevent-select

Klangskåls behandling

Behandling med klangskåle giver en dyb, balanceret meditativ afspænding i din krop.

Min klangskåls behandling

– en massageform med lyd og vibrationer, der stammer fra Himalaya. Behandlingen foregår med håndlavede terapi-skåle, der fremstilles i Nepal og Tibet. Skålene består af 15 forskellige metaller og svinger både med over- og undertoner.

Behandling med klangskåle giver en dyb, balanceret meditativ afspænding i din krop. Svingningerne fra skålene sætter gang i vibrationer i alle dine celler, og hjælper din krop til at finde tilbage til harmoni og naturlig balance.

Tilpasset behandling

Med en indledende samtale tilpasses behandlingen til dig og dit behov ift. aktuelle udfordringer i både krop og sind. Klangbehandlingen er en massageform, hvor svingningerne fra skålene blidt løsner spændinger i din krop, og skaber øget flow i kroppen.

Om behandlingen

Du bliver lagt godt tilrette på en briks, med et tæppe over dig. Med bestemte teknikker får du en lyd- og sanse oplevelse fra skålene, der både sættes på og ved siden af din krop. Du vil tydeligt kunne mærke svingningerne i din krop under selve behandlingen.

Sarah-Margrethe.dk

Book tid i dag

Book en tid hos mig allerede i dag. Kontakt mig i dag på telefon (+45) 21 24 72 16 eller mail mail@sarah-margrethe.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

(+45) 21 24 72 16
mail@sarah-margrethe.dk